Valokuvaus on ollut minulle aina tärkeä osa arkea ja erityistilanteita. Jo lapsena hevosleirien tavaralistalla luki ensimmäisten asioiden joukossa kamera. Tuolloin kuvattiin vielä filmille, ja kuvien hakeminen valokuvausliikkeestä oli joka kerta yhtä jännittävää :).

Vuonna 2015 perustin blogin, jonka myötä harrastus muuttui säännöllisemmäksi ja tiedonjano lisääntyi. Kameralaukkuun alkoi ilmestyä lisää objektiiveja, ja hankin toisen, pienemmän järjestelmäkameran matkailua varten (reissaaminen Canon kaulassa oli yhtä kuin hartiat jumissa).

Olen jo vuosia miettinyt, että mahdollisuuden osuessa kohdalle haluaisin kokeilla siipiäni valokuvaajana. Oikea hetki tuli nyt, äitiyslomani loppuessa ja jäädessäni poikani kanssa kotiin ainakin vuoden 2022 kevääseen saakka.

Rakastan valokuvaamista, ja vahvuuksiani ovat etenkin ihmisten ja eläinten kuvaaminen. Tällä hetkellä käytössäni ei ole erillistä studiotilaa, joten kuvaukset toteutetaan miljöössä. Kuvausten hinnoittelussa olen ottanut huomioon sen, että olen harrastelija – en ammattilainen. Haluan tarjota matalan kynnyksen kuvauspalvelua kaikille, jotka miettivät ulkopuolisen valokuvaajan käyttämistä.

Tervetuloa kuvattavaksi!

Elina